Anasayfa

Giriş/Üye

Hesap No

Bağış Yap

Sepetim

2300 İlim Talebesine Kur'an-ı Kerim Hediyeleri Verildi

2300 İlim Talebesine Kur'an-ı Kerim Hediyeleri Verildi

Derneğimiz olarak Afrika’da Kur'an-ı Kerim eğitimi alan ilim talebelerine Kur'an-ı Kerim hediyelerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Bu sayede insanların hayırlarına vesile oluyoruz. Yapılan Kur'an-ı Kerim bağışları sayesinde çok daha fazla insanın kutsal kitabı öğrenmesini ve okumasını sağlıyoruz. Derneğimiz insanların Kur'an-ı Kerim okuyarak hidayete ermelerini amaçlayan hayırsever ve bağışçıları sayesinde insanlara Kur'an-ı Kerim ulaştırılmasını sağlıyor.

Bu bağışlar ile hakikat yolundan uzak olan kişilerin hakikati benimsemelerine de yardımcı oluyoruz. Şefkat Eli Derneğimi olarak başta Afrika olmak üzere birçok ülkede Kur'an-ı Kerim dağıtımı gerçekleştiriyoruz.

Şefkat Eli Derneği Kur'an-ı Kerim Bağışı Devam Ediyor

Derneğimiz aracılığı ile Kur'an-ı Kerim bağışı yapmak isteyen bağışlarımızın ödemeleri gereken ücret oldukça makuldür. Böylece insanlar birden fazla kişiye kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i hediye etme fırsatı bulabilirler. Kur'an-ı Kerim ve hediyesi için bağış tutarının ödenmesi ile beraber bir çocuğa ya da Kur'an-ı Kerim öğrenmek veya okumak isteyen bir kişiye Kur'an-ı Kerim hediye edilmiş olur. Hediyenin verilecek olduğu yer ve insanlar derneğimizin ayrıntılı yapılan araştırmaları ile tespit edilir ve gerçekten kutsal kitabı olmayan ihtiyaç sahibi kişilere dağıtılır.

Online Kur'an-ı Kerim Bağışı Şefkat Eli Derneği ile Herkese Ulaşıyor

Kur'an-ı Kerim bağışı yapmak isteyen kişiler online olarak da kutsal kitabımızı yardıma ihtiyacı olan kişilere ulaştırabilirler. Derneğimiz bu hediyenin bağış yolu ile yapılmasını sağladığından dolayı online bağış işlemi yapmak da mümkündür. Online bağış için derneğimizin online bağış sayfasını kullanabilirsiniz. Online bağış bölümünde yer alan Kur'an-ı Kerim bağışı bölümüne ulaşarak bağış gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Kur'an-ı Kerim yardımında bulunan hayırseverler yapmış oldukları bağışlar ile alınan kutsal kitapların görüntülerini derneğimiz aracılığı ile izleyerek yardım etmiş oldukları insanların Kur'an-ı Kerim sevinçlerini izleyebilirler. Ayrıca bu görüntüler hatıra olarak saklanabilir ve başka insanlar da bu bağışlar için teşvik edilebilir.