Anasayfa

Giriş/Üye

Hesap No

Bağış Yap

Sepetim

2022 Kurban Bayramı’nda 4 Kıta 25 Ülkede Kurban Kesimleri Gerçekleştirdik

2022 Kurban Bayramı’nda 4 Kıta 25 Ülkede Kurban Kesimleri Gerçekleştirdik

Müslümanlar için vacip olan kurban hayvanı kesilmesi yerine kurban bağışı da yapılabilir. Şefkat Eli Derneği olarak yürütmüş olduğumuz kurban bağışı çalışmaları daha büyük ve daha kalıcı hayır işlerinin kapısını aralıyor ve bağışçılarımızın katkıları sayesinde derneğimizin daha büyük hizmetleri teşvik ediyor. Kurban bağışı alan kurumumuz gönüllü çalışan ve ekiplerimiz İslami usullere uygun bir şekilde kesimleri ve et dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Şefkat Eli Derneği Kurban Bağışı

Değerli bağışlarımızın yapmış olduğu kurban bağışları derneğimiz tarafından gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır ve emanetleriniz hakkı ile teslim edilir. Yeryüzünün en yoksul bölgesi olan Afrika'ya kurban bağışı yaptığınız zaman oradaki insanlara yalnızca bir paket et değil aynı zamanda selam ve sevgilerinizle birlikte umut da göndermiş oluyorsunuz. Bizler bu güzel olaya vesile oluyor ve sizlerin kurban bağışlarınızı Afrika gibi yoksul ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanızı sağlıyoruz.

Kurban Bağışı

Dünyanın farklı yerlerindeki ihtiyaç sahibi olan ailelere derneğimiz olarak sizin yapmış olduğunuz kurban bağışlarını ulaştırıyor ve onların da kurban bayramı yapmalarını vesile oluyoruz. Yılda sadece birkaç kez et alıp yiyebilen ya da hiç ete ulaşamayan ihtiyaç sahibi aileler için vekaleten kurban bağışı son derece önemlidir. Derneğimiz her yıl olduğu gibi bu yılda vekaleten kurban bağışı organizasyonu yaptı. Bu kapsamda kurban bağışı yapmış olan hayır sahiplerinin emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Şefkat Eli Derneğine emanet etmiş olduğunuz kurban bağışları talep edilen bölgelerde kesiliyor ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Tüm bağış sahiplere isme özel kurban kesim videolarını SMS ile gönderim sağladık. Sonrasında ise genel et dağıtım videolarını bağışçılarımıza gönderdik.