Anasayfa

Giriş/Üye

Hesap No

Bağış Yap

Sepetim

2021 Yılında da Şefkat Eli Derneği İhtiyaç Sahiplerine Ulaşarak Kurban Etlerini Dağıttı

2021 Yılında da Şefkat Eli Derneği İhtiyaç Sahiplerine Ulaşarak Kurban Etlerini Dağıttı

Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, içinde bulunuyor olduğumuz 2021 yılında da çizgisini bozmayarak bu yıl da düzenlenmekte olan kurban organizasyonu çerçevesinde “Bu Kurban İçim Rahat” sloganı adı altında 4 kıta, 12 ülke ve 19 farklı bölgede, birbirinden farklı yörelerdeki insanlara, on binlerce ihtiyaç sahibine, kesilmiş olan kurban etlerini dağıtmaya devam ediyor.

Yardımlar Gerekli Yerlere Ulaştı!

2021 yılında düzenlenmiş olan Kurban Organizasyonu kapsamında bütün dünyada birçok kriz durumu yaşanıyor ve kendini göstermeye devam ediyor. Afetler bir yandan, iklim krizleri bir yandan, insanlar ise mağdur olmaya her geçen gün artarak devam ediyor. Bu mağdur insanlara, hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışları teslim edilmeye tüm hızı ile tamamlandı ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren insanlarımıza can olmayı başardı.

Dünya'nın Dört Bir Yanına Yardımlar Ulaştırıldı!

Bağışta bulunan vatandaşlarımızdan alınmış olan vekaletler çerçevesinde Türkiye başta olmak kaydı ile birçok bölgede ve ülkede, Afrika bölgesindeki birçok farklı ülkede, Arakan ve Gazze’deki ihtiyaç sahibi insanın çok olduğu bölgelerinde Kurban Bayramının 3. gününün ikindi zamanına kadar, karar kılınmış noktalarında kurban kesim işlemleri gerçekleştirildi. Ve bu doğrultusunda kesilmiş olan kurbanlar, ihtiyaç sahibi kişilere ve ailelere dağıtıldı.

Böylece hayırseverlerin hayırları yerine ulaşmakla kalmadı; ihtiyaç sahiplerinin karınları doydu, gönülleri mutlulukla doldu. Kurban bağış yapmış olan hayırsever vatandaşların kurbanlarının kesilme anında çekilmiş olan videolar ve fotoğraflar gerek güvenirlik gerekse hayırseverlerin güvenini kazanabilmek, titizlik ve uygunluklarını da görmeleri açısından hayırsever vatandaşların cep telefonlarına SMS olarak iletilerek her bir hayırsever, bağışları konusunda bilgilendirildi. Böylece hayrının yerine ulaştığını gören kişiler gönül rahatlığıyla bağışının yerine ulaştığının bilincine varmış oldu.